espa banner

Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

Cocktails

  • 1 ½ φλιτζάνι (360 ml) νερό
  • ¾ φλιτζάνι (165 g) ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 φλιτζάνι (30 g), ποικιλία από φρέσκα βότανα,
  • (μέντα, κόλιαντρο, ξύσμα πορτοκαλιού)
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο ​​ξύσμα πορτοκαλιού

  • 15 ml Brandy
  • 15 ml Chambord
  • ½ φλιτζάνι (74 g) φρέσκαβατόμουρα
  • ¼ φλιτζανιού (60 ml) Half & Half
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι βατόμουρου
  • 3 μεζούρες παγωτό βανίλια, περίπου 1 1/4 φλιτζάνια (170 g)

  • 180 ml​​ αποψυγμένη συμπυκνωμένη λεμονάδα
  • 120 ml Tequila
  • 3 ½ φλιτζάνια (504 g) φρέσκες φράουλες, καθαρισμένες
  • 1 κουταλιά κρυσταλλική ζάχαρη
  • ½ φλιτζάνι (74 g) κατεψυγμένα βατόμουρα
  • 1 φλιτζάνι (112 g) κατεψυγμένα σμέουρα
  • 2 φλιτζάνια (480 ml​​) παγάκια

  • 15 ml Vodka
  • 15 ml Amaretto
  • 15 ml triple sec
  • ¼ φλιτζανιού (60 ml) χυμός πορτοκάλι
  • 2 μπάλες παγωτό βανίλια, περίπου 1 φλιτζάνι (110 g)

  • ¼ ροζ γκρέιπφρουτ, αποφλοιωμένο, χωρίς κουκούτσια
  • ½ πορτοκάλι, αποφλοιωμένο σε κομμάτια
  • ½ λεμόνι, αποφλοιωμένο σε κομμάτια
  • ½ λάϊμ, αποφλοιωμένο
  • 30 ml Tequila
  • 1/3 φλιτζάνι (80 ml​​) απλό σιρόπι
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) παγάκια

  • 60 ml Captain Morgan Rum
  • 60 ml Half & Half
  • 2 κουταλιές της σούπας (30 ml) σιρόπι σοκολάτας
  • 1 μπανάνα, ξεφλουδισμένη & κομμένη στη μέση
  • 2 κουταλιές παγωτό βανίλια, περίπου 1 φλιτζάνι (110 γρ)

  • 38 ml ρούμι
  • 60 ml γλυκό και ξινό μίγμα
  • 3 κουταλιές της σούπας (38 g) κρυσταλλική ζάχαρη
  • 58 g φρέσκες φράουλες, καθαρισμένες
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) παγάκια

  • 15 ml Amaretto
  • 15ml Cream de cacao dark
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) γάλακτος
  • 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σοκολάτας
  • ¼ φλιτζανιού (14 γρ) mini-marshmallows
  • ¼ φλιτζανιού (36 γρ) καβουρδισμένα φιστίκια
  • 1 κουταλιά παγωτό βανίλια, περίπου 1/2 φλιτζάνι (68 γρ)
  • 1 κουταλιά παγωτό σοκολάτα, περίπου 1/2 φλιτζάνι (68 γρ)

  • 1 φλιτζάνι (240 ml) χυμό ντομάτας σε κονσέρβα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 1/3 φλιτζάνι (33 g) σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σάλτσα Worcestershire
  • 4 σταγόνες καυτερή σάλτσα
  • ½ κουταλάκι horseradish
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) παγάκια

  • 120 ml Zinfandel
  • 1 φρέσκο ​​δαμάσκηνο, κομμένο στη μέση, χωρίς κουκούτσι
  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) απλό σιρόπι
  • ¼ φλιτζανιού (40 g) κόκκινα σταφύλια χωρίς κουκούτσια
  • 1 φλιτζάνι (240 ml) παγάκια

  • 15 ml λευκό crème de cacao
  • 15 ml λευκό crème de menthe
  • 1/3 φλιτζάνι (80 ml​​) γάλακτος
  • 2 μπάλες παγωτό βανίλια, περίπου 1 φλιτζάνι (110 g)

  • 120 ml κόκκινο ξηρό κρασί
  • 3 κουταλιές της σούπας (45 ml) σιρόπι βατόμουρο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
  • ½ πορτοκάλι χωρίς τη φλούδα
  • ½ φλιτζάνι (83 g), φρέσκες φράουλες σε φέτες
  • ¼ φλιτζανιού (35 g) κατεψυγμένα βατόμουρα
  • 3 φλιτζάνια (720 ml) παγάκια

  • 15 ml Rose’s lime
  • 30 ml White Tequila
  • 15 mlTriplesec
  • 1/4 φλιτζανιού (60 ml) γάλα καρύδας
  • ¼ κουταλάκι του γλυκού σκόνη chipotle
  • 2 μπάλες παγωτό βανίλια, περίπου 1 φλιτζάνι (110 g)
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) παγάκια

  • 15 ml Peach Schnapps
  • 15 ml Triple Sec
  • 1 φλιτζάνι (250 g) φέτες ροδάκινου κομπόστα σε σιρόπι
  • 1 πορτοκάλι, ξεφλουδισμένο, κομμένο στα 4

 

  • 30 ml λικέρ φράουλα
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) γάλα
  • ½ φλιτζάνι (72 g), φρέσκες φράουλες
  • 1 κουταλιά παγωτό βανίλια, περίπου 1/2 φλιτζάνι (68 g)
  • 1 κουταλιά παγωτό φράουλα, περίπου 1/2 φλιτζάνι (68 g)

 

  • 1 ½ φλιτζάνι (360 ml) νερό
  • 1 φλιτζάνι (240 ml) μέλι
  • 1 φλιτζάνι (125 g) κόκκινα βατόμουρα (ή φράουλες),

 

  • 30 mlλευκό ρούμι
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) χυμό ανανά
  • 1 μπανάνα, ξεφλουδισμένη κομμένη στη μέση
  • 1/3 κούπα (52 g) ψιλοκομμένο πεπόνι
  • ¼ φλιτζανιού (60 ml) γάλα
  • 2 μπάλες παγωτό βανίλια, περίπου 1 φλιτζάνι (110 g)
  • ½ φλιτζάνι (120 ml) παγάκια

Equiphotel - Home Section

heinami