espa banner

Equiphotel - Main Section

Equiphotel - Main Component

  • 120 ml κόκκινο ξηρό κρασί
  • 3 κουταλιές της σούπας (45 ml) σιρόπι βατόμουρο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
  • ½ πορτοκάλι χωρίς τη φλούδα
  • ½ φλιτζάνι (83 g), φρέσκες φράουλες σε φέτες
  • ¼ φλιτζανιού (35 g) κατεψυγμένα βατόμουρα
  • 3 φλιτζάνια (720 ml) παγάκια

The Quiet One: Πρόγραμμα 12
BarBoss Advance / Drink Machine Advance: Πρόγραμμα 3
Drink Machine Two-Speed: 20’’ Πρόγραμμαμε Tamper

Απόδοση: Περίπου 3 3/4 φλιτζάνια (900 ml)

Equiphotel - Home Section

heinami