Infused Honey Fruit Syrup

  • 1 ½ φλιτζάνι (360 ml) νερό
  • 1 φλιτζάνι (240 ml) μέλι
  • 1 φλιτζάνι (125 gr) κόκκινα βατόμουρα (ή φράουλες)
  • Ζεσταίνετε  το νερό και το μέλι σε μια κατσαρόλα  και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
  • Προσθέστε  τα βατόμουρα στο σιρόπι και αποσύρετε το σκεύος από την εστία για 30 λεπτά. Στη συνέχεια αναμιγνύετε.

Απόδοση: Περίπου 3 φλιτζάνια (720 ml)

Δείτε επίσης

Περισσότερα

Menu

Ξενοδοχειακό

Banner menu products

Μπουφέ

Banner menu products

Ηλ.Συσκευές / Μηχ.Κουζίνας

Banner menu products

Σερβίτσια

Banner menu products

Γυαλικά

Banner menu products

Μαχαιροπίρουνα

Banner menu products

Επιτραπέζιος Εξοπλισμός

Banner menu products

Κουζίνα

Banner menu products

Κάδοι Απορ/των - Είδη Καθαρ/τας

Banner menu products

Διακόσμηση

Banner menu products